Vallby-Salarp

Vallby-Salarp

Ni som eventuellt bor och verkar i Vallby idag får nog svårt att känna igen er i mina beskrivningar. Framförallt gäller det de namn på personer som kopplas till hus och gårdar. Anledningen är att jag använder de fakta som gällde omkring 1960. Kanske kan någon tycka att det är intressant att se vilken oerhörd förändring som skett på bara några få årtionden.
Oavsett vilket, sidornas tillkomst är uteslutande kopplat till det faktum att det bereder skribenten ett stort nöje.

Av ovanstående kan man tro att jag helt och hållet tänker lämna alla nuvarande Vallby-bor därhän. Så är ingalunda fallet. Det gäller både året-runt boende och sommargäster. Däremot vill jag ha nån form av godkännande om ni kan tänka er att finnas med, både vad beträffar ett eventuellt foto och ert namn. För vara med, det vill ni väl? Eller hur?
 

Från kyrktornet

     Vy över byn från kyrktornet

Skolan
Idéer om utformning och 
  innehåll överhuvudtaget är 
  ytterst välkomna. Det finns 
  en gästbok på förstasidan 
  och det finns också en länk
  för att skicka mail. Har du 
  tankar om nåt men kanske 
  inte vill ståta med ditt namn 
  i gäst-boken, så går det bra 
  att vara anonym genom att 
  använda Mr eller Mrs X, 
  eller nåt annat kul, i 
  Namn-rutan. Men hör av dig.

Jag funderar och funderar på hur jag skall lägga upp det här så att det blir vettigt och någorlunda lätt att hitta. Det här är ett exempel men jag har också andra idéer, tex att använda klickbara kartor. En annan ide är att lägga upp en databas där man kan välja fastighetsbeteckning och då få en bild och en beskrivande text. Just den idén kommer jag att försöka demonstrera så fort jag hinner.
 

   Folkskolan i sin glans dagar

Ålnehoed i solen

       Ålnehoed i strålande sol

[Startsida] [Vallby-Salarp] [Vallby by] [Norreby] [Salarp] [Glivarp] [Rogamad] [Gårdar i norr] [Gårdar i söder] [Gårdar i öster] [Gårdar i väster] [Människor] [Fotboll] [Glimmingehus] [Länkar] [Nyheter] [Gästbok]